Julen 2013

pumlaHej!
Ännu en termin har gått av stapeln i kunskapens tjänst här på Bosgårdsskolan. Många glädjeämnen men också problem av olika slag har vi jobbat med. Det är nu i slutet på terminen som vi alla, trots vinter, regn och rusk, skördar det vi planterat och slitit för. Eleverna och personalen är trötta men kan ändå glädjas i att de lyckas bättre och bättre.
Vi har läst i tidningar, hört och sett i media hur kunskaperna blir allt sämre i den svenska skolan. Trots detta har vi aldrig gett upp. Vi har tillsammans jobbat för att avhjälpa de brister som vi fått påpekat från olika håll. Vi är på god väg och min övertygelse är att vi tillsammans skall infria alla krav så att eleverna kan gå rakryggade ut från grundskolan i årskurs nio.
Vi rektorer vill tacka olika människor och grupper för att ni varit hjälpsamma i skolans utveckling.
Elevrådet: Tack för ett gott samarbete och ett värdefullt ”bollplank” i att förbättra arbetsmiljön och trivseln på skolan. Ni är en mycket viktig del i arbetet att förankra olika beslut så att vi tillsammans skall lyckas med vårt arbete.
Elevhälsoteamet: Tack för att ni förutsättningslöst tittar på förbättringsområden och är behjälpliga i arbetet kring elever och de stöd som vi kan erbjuda i såväl den akuta situationen och i ett förebyggande arbete.
Pedagogisk personal: Tack för ert arbete med att få varje elev att känna att de lyckas. Ni tar samtal och stöttar i kunskapsutvecklingen både på och utanför lektionerna. Ert samarbete med vårdnadshavare, elevhälsoteamet och elever bär frukt och vi tycker att det smakar gott.
Vårdnadshavare: Tack för att ni satt era barns bästa i första rummet. Ni har varit goda samtalspartners för både lärare och rektorer i att belysa olika faktorer som gynnar ett framgångsrikt arbete på skolan. Ni har varit våra ögon där vi inte ser och kommit med förslag på lösningar.

Avslutningsvis vill vi framföra att höstterminens betyg är de bästa betygen som eleverna i årskurs 9 på Bosgårdsskolan har jobbat sig till på de senaste nio åren.
Med detta vill vi tillönska er alla inblandade i elevernas strävan att nå bra resultat, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/Örjan Johansson & Anita Brandby Stigsdotter
Rektorer på Bosgårdsskolan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Julen 2013

  1. Ping: Julbrev 2013 | 789:an Bosgårdsskolan Tvååker

Kommentarsfältet är stängt.